Sofia Vergara oduševila milione fanova fotografijom iz mladosti

Glumica Sofia Vergara (45) proslavila se kao 17-godišnjakinja kada je u rodnoj Kolumbiji snimila reklamu za američko gazirano piće. Za 30 sekundi “skakutanja” u kupaćem kostimu dobila je, kako kaže, smiješnu cifru s obzirom da danas slovi kao jedna od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procjenjuje na 120 miliona dolara.

Vergari su se nakon toga zaredale poslovne ponude, a najviše one iz svijeta mode. Zvijezda “Moderne obitelji” skidala se i reklamirala donje rublje i kupaće kostime. Zbog toga je prekinula studij stomatologije koji je pohađala tri godine.

Sofia se ovih dana prisjetila tog perioda, pa je prijateljima pokazala fotografiju iz mladih dana kada je bila plavuša.

– Ovo je bilo 90-ih na plaži u Miamiju. Inače sam prirodna plavuša, kao i moji rođaci, ali su mi u Hollywoodu preporučili da potamnim kosu kako bi bila prava latino žena – rekla je glumica.

Nekoliko godina kasnije se i preselila u grad na Floridi kako bi se maknula od tragedije koja je zadesila njezinu porodicu. Njezin stariji brat Rafael ubijen je 1998. tokom pokušaja otmice, a mlađi brat Julio također je imao problema sa zakonom, o čemu Kolumbijka ne voli pričati.

https://www.instagram.com/p/Bg6oGBrHc7b/?utm_source=ig_embed

Related posts