Seminar za sponzoruše: Kako pronaći bogataša i zadržati ga

Na samitu sponzoruša u četvrtak u Londonu, samopriznate sponzoruše učile su kako pronaći i zadržati bogate sponzore, koji će ih obasipati novcem i darovima.

– Šta ako želim biti trofejna žena? – upitala je žena iz publike tokom seminara, prenosi 24 sata.hr. Samoprozvana sponzoruša Clover Pittilla, koja je držala predavanje, odgovorila je: “Napravi to, slijedi svoje snove”.

Pittilla (21) je studentica farmacije koja je ‘predavala’ na godišnjem okupljanju sponzoruša, organiziranog od strane osnivača aplikacije za spojeve “Seeking Arrangement”.

Aplikacija omogućava sponzorima da pronađu sponzorušu po izboru, bez spolnih predrasuda.

Sponzoruše željne znanja platile su 150 funti kako bi naučile trikove koji će im pomoći da privuku što bogatijeg sponzora.

Na kraju okupljanja organizirana je i zabava, na kojoj su sve polaznice seminara imale priliku isprobati novonaučene vještine.

– Rekao bih da je ‘hodanje’ u početku vrlo površno, sve je u izgledu i koliko novca ko ima u novčaniku. Dugotrajne veze moraju se temeljiti na ljubavi i povjerenju. Moja stranice promiče iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome što želite u vezi – kaže Wade.

Natalie Wood (31), kozmetičarka, ističe kako koristi aplikaciju nekoliko godina:

– Napomenula bih svima, koji bi me optužili da samo želim novac, da samo radim na tome što želim. Ako želim bolji život i mogu ga imati, zašto ne bih? Možda su samo ljubomorni na moj fantastični život, kazala je Wood.

Related posts