Selma Mukić Mimi, bosanskohercegovački model, povrijeđena u Hrvatskoj

Prilikom povratka iz Makarske s koncerta Dragane Mirković 4. avgusta oko 4.50 sati u Dugom Ratu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su teže ozlijeđene dvije osobe.

Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dugi Rat i Omiš morali su povrijeđene izvlačiti iz oštećenih vozila, nakon čega su prevezeni u bolnicu. Jedna od povrijeđenih osoba je bh. model Selma Mukić Mimi iz Jajca, nekadašnja Miss Srednjobosanskog kantona. Policijska istraga utvrdit će okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće.

– Vozila sam se ka Splitu. Ne mogu se sjetiti kako je došlo do udesa. Znam samo da smo autom visili na stijeni pored puta, a ispod nas su bili ambis i morski valovi. Pala sam u komu. Šta se dešavalo na licu mjesta i kako su nas hrabri vatrogasci izvadili iz oštećenog vozila, nije mi poznato. Probudila sam se u bolnici s povredom na glavi i trenutno me čeka komplicirani operativni zahvat. Nadam se da će operacija biti uspješna te da neću imati posljedica. Druga osoba je zadobila teže povrede glave i stomaka te brojna nagnječenja i nad njom su već obavljena dva operativna zahvata – kazala je Selma Mukić Mimi.

Related posts