Sat koji brine o vama: Najnapredniji Samsung Galaxy Watch3 u ponudi BH Telecoma

Iskoristite promotivni period, izaberite svoj Galaxy Watch3 i osvojite poklon u vrijednosti od 149 KM.Najnapredniji pametni sat Samsung Galaxy Watch3 svečano je predstavljen protekle sedmice, a korisnici u Bosni i Hercegovini već imaju priliku da otkriju sve vrhunske karakteristike ovog premium i klasičnog uređaja. Samsung Galaxy Watch3 možete pronaći u ponudi BH Telecom po cijeni već od 29,88 KM mjesečno, a ukoliko ga kupite u promotivnom periodu 07.08. – 20.08. na poklon dobijete Samsung bežični punjač 10.000mAh u vrijednosti od 149,00 KM.

Ponudu Samsung pametnih satova u BH Telecomu pogledajte ovdje.

Vrhunski dizajn i mistične boje

Njegov vrhunski dizajn i izgled poput pravog sata samo su djelić nevjerovatnih unapređenja koje donosi. Ovo je sat koji brine o vama. Donosi kombinaciju produktivnosti kao na pametnom telefonu i vodeće tehnologije za praćenje zdravlja u premium i klasičnom uređaju. Pomaže vam da bez napora upravljate svojim životom i zdravljem.

Možete birati između dvije veličine, 41 ili 45 milimetara. Sat je dostupan u mistično crnoj, mistično sivoj i mistično bronzanoj varijanti, a njegov elegantni dizajn ističe se i po jedinstvenom rotirajućem prstenu koji služi i za navigaciju po aplikacijama.
Kućište ovog modela je za 15 posto lakše i tanje od prethodnika, a veći ekran omogućava da lakše vidite i fokusirate se na ono što je važno. Njegov sofisticirani izgled idealno pristaje svakom zglobu, a kaiš od prave kože dodatno je ojačan i vrhunske kvalitete.

Galaxy Watch3 nudi i najveći izbor brojčanika usklađenih s njegovim elegantnim kućištem, tako da možete izabrati jednu od čak 40 ponuđenih opcija da bi ovaj pametni sat personalizovali, a pritom jednostavno pristupali svojim omiljenim aplikacijama.

Health Monitor – vaše zdravlje u vašim rukama

Među brojnim sjajnim karakteristikama sata Galaxy Watch3 istaknut ćemo samo neke kao što je nadzor i praćenje vašeg krvnog pritiska. Sada je to moguće uz pomoć aplikacije Samsung Health Monitor bez stalnog posezanja za aparatom za mjerenje pritiska. Prije prve upotrebe, uređaj jednostavno kalibrirajte, nakon čega će pametni senzori izmjeriti vaš krvni pritisak na temelju analize pulsnog vala tokom nošenja. Pritisak provjeravajte svakog dana kako biste mogli pratiti kretanja i primati izvještaje o tome na svom telefonu.

Pratite svoj srčani ritam

Ako vam je potrebno nadziranje srčanog ritma, dugme za vraćanje unazad na svom satu držite pritisnutim do 30 sekundi i njegov ugrađeni elektrodni senzor izmjerit će vas srčani ritam. Ovaj pokretni EKG provjerava postojanje fibrilacije atrija (Afib) te vam zatim pregledno prikazuje rezultate mjerenja. Kako biste dobili još bolji uvid u stanje tokom vremena, na svom telefonu primajte izvještaje i dijelite dobijene rezultate.

Dišite lakše

Galaxy Watch3 prati i zasićenost krvi kisikom zahvaljujući još jednoj nevjerovatnoj ugrađenoj funkciji. Upotrebljava crvene LED diodice i infracrvene zrake kako bi procijenio nivo zasićenosti vaše krvi kisikom (SpO2), tj. količinu kisika u vašem krvotoku. Budući da je zasićenost kisikom direktno povezana s tjelesnim mogućnostima, svoj Galaxy Watch3 možete iskoristiti za podizanje rutine vježbanja na viši nivo.

Bolje se naspavajte

Ovaj sat tokom spavanja bilježi vaše REM faze sna, faze dubokog sna i ukupno vrijeme spavanja kako bi vam pomogao unaprijediti kvalitet spavanja. Samsung je sklopio partnerstvo s američkim Nacionalnim udruženjem za spavanje (National Sleep Foundation) kako biste na displeju svog uređaja mogli pristupati poučnim sadržajima i savjetima o spavanju u svrhu boljeg razumijevanja, kao i poboljšanja kvalitete spavanja.

Najbolji rezultati kućnih vježbi

Sve što je potrebno za bolje rezultate treninga je izbor između više od 120 programa za vježbanje kod kuće kako bi vam Galaxy Watch3 pomogao da se krećete više, onda kada vi to želite. Program odaberite na svom telefonu, a zatim prikaz prebacite na TV – dok vježbate, na displeju će se u stvarnom vremenu prikazivati vaši otkucaji srca.

Analiza trčanja

Da biste unaprijedili svaki svoj korak, tu je vodič za trčanje na Galaxy Watch3 pametnom satu koji vam pomaže održati korak pružajući savjete dok ste u pokretu. Naprednim algoritmom analizira vaše kretanje kako bi vam pomogao poboljšati formu i spriječiti povrede.

Ovo su samo neke od izuzetno korisnih i inovativnih karakteristika novog Samsungovog pametnog sata, a dodajmo i to da ga ja lako povezati sa kompatibilnim Galaxy uređajima pomoću Samsung Cloud računa, ali i čitavim nizom drugih uređaja, bilo da su iz Galaxy porodice ili izvan nje.

Izvor: Klix.ba

Related posts