Psi koji će vam popraviti raspoloženje

Nasmijava li vas pas? Ima li nekih nevjerojatno smiješnih anegdota koje vam izmame osmijeh na lice? Treba priznati da naši pseći prijatelji ponekad mogu biti prilično smiješni. Često se čini da znaju i razumiju upravo ono što moraju učiniti da nas tjeraju na smijeh. Jeste li se ikada smijali svom psu kad je pod čudnim kutom načulio uši i pogledao vas onim velikim psećim očima? Nemoguće je ne nasmijati se, zar ne? Ili ste ga pronašli kako leži na leđima na kauču i hrče? Nije važno na koji način to gledate, psi su zaista čista zabava na
četiri noge. Stručnjaci kažu da je zaigranost dobar način da se utvrdi ima li pas smisla za humor. Ako je to točno, evo popisa 5 najzabavnijih ili najzaigranijih pasmina prema World Dog Finder-u:

 1. Irski seter
  Irski seter je zabavan, razigran i privržen, uvijek spreman za dobar provod. Zna biti nestašan i nije mu naodmet pretresti vaše ladice donjeg rublja i uvlačenja u dnevnu sobu noseći vaše donje rublje u ustima vjerojatno kada imate goste kod kuće.
 2. Patuljasti šnaucer
  Patuljasti šnaucer pun je života. Ekstrovertan, voli biti u centru obiteljske akcije. Možda vam čak i pritrči dok sjedite i baci vam svoje male šape oko vrata. Želi dodirivati i biti cijelo vrijeme pored svoje obitelji, a možete se kladiti da će htjeti spavati “zalijepljen” uz vaš bok.
 3. Pudle
  Unatoč kraljevskom izgledu, pudle imaju neozbiljnu stranu i vole se igrati uvijek su za igru bilo koje vrste. Također vole ljude i željan im je ugoditi. Kombinirajte to s njegovom legendarnom inteligencijom i dobit ćete psa kojeg je vrlo lako odgojiti i trenirati.
 4. Zlatni retriver
  Ove je pse prilično lako trenirati i snaći će se u gotovo svakom domu ili obitelji. Sjajni su s djecom i vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojim vlasnicima. Ako želite odanog, ljupkog i pametnog suputnika koji će vas nasmijati svojim idejama i igrom, onda je zlatni retriver prava pasmina za vas.
 5. Australski ovčar
  Australski ovčar zabavan je pas koji pretvara život u avanturu. Radit će i igrati se od izlaska do zalaska sunca i osvojiti vaše srce svojim odanim i ljupkim karakterom. Ova svestrana pasmina prekrasan je radni pas i sjajan obiteljski pratitelj ali samo ako je ta obitelj aktivna.

Related posts