Otkriven identitet: Tony Cetinski pregazio muškarca porijeklom iz BiH

Nakon što se u petak dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i slavni hrvatski pjevač Tony Cetinski, danas je objavljen identitet muškarca preko čijeg je tijela Cetinski prešao svojim automobilom.

Nezvanično, riječ je o 64-godišnjem Ibrahimu Kevljaninu, porijeklom iz BiH, koji je godinama živio u Rovinju, prenosi Glas Istre.

Otkriveni su i drugi detalji, pa je tako poznato da se nesreća dogodila oko 14 sati, kada je u uskoj ulici u samom centru Rovinja Cetinski svojim Mercedesom pregazio muškarca. Nakon toga brojni mediji prenijeli su vijest o ovoj nesreći, dok je trajao uviđaj, a već tada pretpostavljalo se kako je muškarac prije nesreće bio mrtav i da je ležao na cesti.

Ipak, kompletna istraga i obdukcija nad tijelom pokazat će pravi uzrok smrti ovog muškarca, te da li je Cetinski kriv za njegovu smrt.

Nakon ove nesreće slavni pjevač je otkazao sve svoje nastupe u narednom periodu, te je putem svog advokata izrazio saučešće porodici pokojnika. Dodao je i kako je u velikoj boli i nevjerici zbog kompletnog događaja, te je zamolio medije da tokom izvještavanja misle i na porodicu pokojnika.

Related posts