Nicki Minaj usred nastupa ispale grudi

Reperica Nicki Minaj (35) je na festivalu ‘Made in America’ u Philadelphiji imala energičan nastup što njena garderoba nije mogla ‘izdržati’. Dok je plesala na pozornici, iz njene minijaturne haljine s velikim dekolteom, ispale su joj grudi.

Uz kratku, baršunastu haljinu, Nicki je nosila i šarenu periku koja joj je padala na grudi. Nakon što je periku odmaknula, bradavice su ‘zabljesnule’. Kad je pjevačica shvatila što se događa, rukama je prekrivala grudi i nastavila s plesnim nastupom.

Greška’ se dogodilo vrlo brzo nakon što su počele kružiti glasine da je njena turneja s reperom Future (34) otkazana jer su se ulaznice slabo prodavale. Međutim, Nicki je rekla da je pravi razlog što nije imala dovoljno vremena za uvježbavanje.

– Najprije ću započeti evropski dio turneje, pa će ti datumi ostati isti, a američki dio turneje će krenuti u svibnju – objasnila je Nicki svojim obožavateljima.

Dodala je da se sve to dogodilo jer je odgodila objavu novog albuma, te završila pisanje i snimanje pjesama samo nekoliko sati prije nego je album ugledao svjetlo dana. Također, sada kada su se planovi promijenili, postoji mogućnost da Future neće biti u mogućnosti pridružiti se turneji.

Related posts