Nakrcala Instagram seksi fotkama, ali džaba, muškarci se nisu javljali

Peta Serras je uspješan model i spisateljica, a vlasnica je i popularnog studija za pilates, no nije sve u njenom životu savršeno. Ova ljepotica ima 30 godina, a još uvijek nije pronašla ljubav jer je muškarci jednostavno ne pozivaju na spojeve.

Budući da je njen profil na Instagramu pun seksi slika, nije joj bilo jasno kako joj se muškarci ne javljaju pa je za mišljenje odlučila upitati svoje muške prijatelje, a ono što je čula prilično ju je iznenadilo.

“Rekli su mi da muškarci vole gluplje žene, te da bih trebala sakriti svoj uspjeh jer ih to zastrašuje. Također su mi rekli da bih se trebala malo konzervativnije odijevati, a bilo je i prijedloga da promijenim ime kako me muškarci ne bi mogli potražiti na internetu i saznati koliko sam uspješna”, otkrila je ona za portal She Said.

Odlučila je napraviti eksperiment i vidjeti hoće li se išta promijeniti ako posluša njihove savjete.

“Pokušala sam se prikazati glupljom i muškarci su mi se zaista počeli javljati, no nisam se mogla zamisliti ni s jednim od njih. Tada sam shvatila u čemu je stvar. Njihov strah od uspješne žene nije moj problem, nego njihov. Ako će ga od mene odbiti činjenica da sam ambiciozna i da vodim računa o svom izgledu, onda on nije muškarac za mene. Nije me briga koliko on zarađuje, ali ne želim da njegovo samopouzdanje ovisi o tome da zaradi više od mene”, zaključila je Peta.

https://www.instagram.com/p/BlFB61LhZTG/?taken-by=petaserras

Related posts