Nakon dobijenih prijetnji uzela sinov pištolj i pucala u bahatog tajkuna

– Moja majka nikada u životu nije ni mrava zgazila, ali je poslije silnih pretnji i straha u kojem je živela, riješila je da se oslobodi stega. Uzela je moj pištolj za koji imam dozvolu i dok sam spavao pucala je u investitora koji joj je godinama zagorčavao život – kazao je Marko Stojanović, čija je majka Stojanka (70) u nedelju u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356, sa više hitaca iz pištolja, usmrtila Zorana Trifunovića (59), poznatog beogradskog investitora, piše Blic.

Trifunovića su pogodila dva hica, od kojih jedan u stomak, a jedan u glavu. Do dolaska Hitne pomoći i policije, beživotno telo ostalo je da leži na trotoaru, dok se Stojanka vratila kući i sačekala policiju. Ubistvo su snimile nadzorne kamere sa kuće nedaleko od mesta gde se ono dogodilo, a pomoću kojih je utvrđen identitet Stojanke Stojanović, kao i svi drugi detalji nemilog događaja.

Prema tvrdnjama Stojankinog sina Marka, Trifunović je pretio da će njegovu majku “prebiti i ubiti ukoliko mu ne proda plac i kuću u kojoj živimo, kako bi on zidao nove zgrade”.

Stojanović tvrdi da se njegova majka i ubijeni nisu sudski sporili oko placa i kuće, osim što ga je on “mnogo želio, a ona nije htela da mu proda”.

Također, on ističe da nakon počinjenog zločina Stojanka nije pobjegla, već se vratila u svoju kuću.

Related posts