Nahla pokrenula akciju za porodilište u Kantonalnoj bolnici 1000 članica zajedno za jedno dobro djelo!

Danas, u Centru za edukaciju i istraživanje „Nahla“, u sklopu Dana otvorenih vrata svečano je počela velika kampanja „1000 članica zajedno – jedno dobro djelo“.

Kupovinom članstva u CEI „Nahla“ Bihać u naredna tri mjeseca učestvojete u projektu poboljšanja uslova na Odjelu za ginekologiju i porodilištu u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. 

Društveno-korisni angažman

Cilj kampanje „1000 članica zajedno – za jedno dobro djelo“ jeste ukazati na važnost društveno-korisnog angažmana pojedinca u društvu. Tim CEI „Nahla“ Bihać na ovaj način želi omogućiti svakom ko želi – da bude dio jedne lijepe priče koja promovira humanost i važnost doprinosa nas samih lokalnoj zajednici. Odjel za ginekologiju i porodilište u Kantonalnoj bolnici u Bihaću su priča o početku života koja nas se sviju tiče. 

Mjerljivost rezultata

Budući da se kampanja odnosi na poboljšanje fizičkih uslova na Odjelu za ginekologiju i porodilištu, rezultati će biti mjerljivi i učesnici će moći da prate realizaciju projekta i vidjeti finalni rezultat, koji će u konačnici omogućiti našim sugrađankama ugodniji boravak na spomenutom odjelu. 

Pokloni dobro djelo

Ukoliko neko poželi da supruzi, majci, sestri, kćerki, prijateljici pokloni nešto posebno i drugačije, može to učiniti kupovinom članstva u okviru tromjesečne kampanje „1000 članica zajedno – za jedno dobro djelo“. Na taj način darovana osoba postaje član centra koji nudi mnogo inspirativnih i korisnih sadržaja, a njeno članstvo ima značajnu simboliku u kontekstu doprinosa lokalnoj zajednici.

  • Sami možemo tako malo, zajedno možemo učiniti mnogo, poručuju iz Nahle pozivajući vas da im pomoglete svojim članstvom.

Related posts