Lexani predstavio luksuzni Cadillac Escalade Mobile Office

Cadillac je prije mjesec dana predstavio novi Escalade, veliki terenski automobil kojem ne manjka ni luksuza ni prostora, dug 5,35 metara, a sada je kompanija Lexani Motorcars koja se bavi preradom automobila pokazala još veći model – Cadillac ESV. Ovaj pokretni ured zadovoljava svačiju potrebu za luksuzom.

On je sa svojih 2,76 metara duži od standardnog modela, a i rastojanje između njegovih kotača prošireno je na 3,40 metra, piše Motor1.

Kad je već spomenut luksuz, možete li zamisliti da u automobilu imate 26 zvučnika i OLED ekran od 38 inča (96 centimetara)?

Ako ni to nije dovoljno luksuzno za vas, Lexani Motorcars iz Kalifornije pustio je u prodaju luksuzno terensko vozilo koje će vjervatno zadovoljiti apetit svih onih koji vole ogromne automobile.

Njegovo ime je 2021 Escalade Mobile Office i njime je Lexani pokazao da luksuzna terenska vozila može pretvoriti u raskošne automobile, što se jasno vidi prema njegovom interijeru. Malo detalja je poznato o ovom automobilu, ali ako se nešto može zaključiti na osnovi fotografija koje su se pojavile na Instagramu, onda ne treba očekivati ništa manje od luksuza.

Na fotografijama se vide prošivena kožna sjedišta, koja su dio Lexani tradicije, i zvjezdani strop koji se najčešće može vidjeti kod Rolls-Royce automobila. Sjedala su namještena kao u limuzini, pa kabina djeluje kao pokretni ured.

Što se tiče vanjskog izgleda, izgleda da je Lexani proširio svoj Cadillac ESV kako bi konfiguracija sjedišta kao u limuzini bila moguća.

Ono što trebate znati je da će isporuke 2021 Cadillaca početi krajem ove godine, pa ćete morati pričekati prije nego što budete mogli uživati u njemu.

Iz Lexanija su saopćili da će koštati između 250.000 i 450.000 dolara, ovisno o širini i dužini te drugim faktorima.

Izvor: Klix.ba

Related posts