Kylie Jenner za Swarovski rođendanski kombinezon iskeširala 8.000 dolara

Američka televizijska zvijezda i dizajnerica Kylie Jenner prije dva dana proslavila je svoj 21. rođendan, a najveću pažnju na spektakularnoj zabavi privukao je njen svjetlucavi kombinezon koji je platila 8.000 dolara.

Kylie je sama kreirala svoj rođendanski izgled, dok su joj u izradi kombinezona pomogli dizajneri modne kuće LaBourjoisie.

Jill Jacobs, stilista Kylie Jenner, otkrio je kako je rozi kombinezon ukrašen Swarovski kristalima. Izrada svjetlucavog komada maloprodajne vrijednosti 8.000 dolara trajala je deset dana, od kreiranja do šivenja.

“Željeli smo kreirati savršenu haljinu za Kylie. S obzirom da je ona već ranije nosila naše kreacije, željeli smo ponovo za nju dizajnirati nešto efektno i svjetlucavo. Tako smo uz njenu pomoć kombinirali kristale i kombinezon kako bismo naglasili Kylijine obline. Uz hiljade blijedo-rozih Swarovski kristala Kylie je za 21. rođendan izgledala kao hipnotizirajuća svjetlucava ikona”, kazali su iz LaBourjoisie.

Kylie je u restoranu “Craig's” u Los Angelesu blistala uz svoje sestre Kim, Kourtney, Kendall i Khloe. Uz njih je, kao i obično, bila njihova majka Kris Jenner.

Related posts