Kako je Indijac Solomun, inače banjalučki zet , samo zato što ima drugu boju kože i dvojno državljanstvo postao britanski špijun?

Da, zaboga, razumije se i u moderne tehnologije, a to je za režimske medije i njihove mentore u vlasti, ravno zločinu protiv čovječnosti!

– Radi se o licu indijskog porijekla koji je unazad tridesetak dana prisutan u Banjaluci, a u BiH je došao iz jedne susjedne zemlje početkom godine. Ovo lice je stručnjak za sajber bezbjednost, bavi se programiranjem mikrokontrolera, a radio je i za indijsku Agenciju za nuklearnu bezbjednost na vojnim sistemima komunikacije. Školovan je u Glazgovu, u Velikoj Britaniji, i posjeduje dualno državljanstvo Velike Britanije i Indije, navodi ATV pozivajući se na neimenovani izvor, a prenosi RTRS, javni servis koji to nije.

ATV navodi, a RTRS prenosi da se “famozni” Indijac po dolasku u Banjaluku “aktivirao se unutar grupe ‘Pravda za Davida’ i radi na kampanjama na društvenim mrežama za priključivanje ovoj grupi, kao i učestalim verbalnim pozivima za dolazak na trg i svrgavanju vlasti”.

– Naši operativci su registrovali čak trideset i tri prelaza državne granice ovog lica od početka godine, koristio je tri različita automobila, a zanimljive su i njegova putovanja na relaciji Doha – Sarajevo – Katar, kao i letove sa regionalnih aerodroma prema bezbjednosno interesantnim destinacijama. Takođe, evidentirani su i njegovi kontakti sa drugim strancima koji su okupljeni oko pomenute grupe, kao i sa onima koji su u svakodnevnom kontaktu sa atašeima pojedinih ambasada u BiH, rekao je neimenovani “izvor” ATV.

Istina je da je Solomon oženjen Banjalučankom, zbog čega i dolazi u ovaj grad, kao i da je programer koji je radio za beogradski “Komtrejd”. Činjenica da su režimski mediji zloupotrijebili njegov dolazak na Trg Krajine i podršku grupi “Pravda za Davida”, optuživši ga da je britanski špijun, smao zato što im se učinio “podesan” za tu prljavu rabotu, najbolje govori o njima.

Solomon je nedavno bio na Trgu i zajedno sa liderom ReStarta Stefanom Blagićem pozvao građane da pruže podršku grupi “Pravda za Davida” u borbi za istinu o smrti 21-godišnjeg studenta Davida Dragičevića. I to je sav njegov grijeh. Da, “obojen” je i zato je, gle čuda, stručnjak za “obojene revolucije”!

– RTRS i ATV su postali programi za djecu i gluposti koje pišu su na nivou naučne fantastike. Mogli su još da dodaju i da je Solomon u stvari Supermen kojeg je Soroš finansirao da dođe u Republiku Srpsku i pozove Dodika na dvoboj, znajući da je Supermen jači i da će Dodik izgubiti u toj borbi “superjunaka” – kratko je prokomentarisao Blagić pisanje režimskih medija o Solomonu.

Sramotno, neljudski, nečasno i krajnje zlonamjerno, a o profesionalnosti i odgovornosti ova dva medija, odavno ne vrijedi ni govoriti.

/oslobodjenje.ba

Related posts