Kačila zavjesu, pala s terase i poginula

– Nadica Ilić (41) iz Novog Sada tragično je nastradala juče dok je postavljala zavjesu na terasu, u zgradi u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu.

Nesrećna žena je, najvjerovatnije usljed nepažnje, pala s visine od oko 10 metara i na mjestu ostala mrtva, piše portal “Blic.rs”.

Nesreća se dogodila oko podneva, u vrijeme dok su Nadica i njena majka Štefica Ilić spremale stan.

“Ne znam šta se ovo desilo… Kako ode moje zlato, moja vrednica. Nije tačno da se ubila, nije imala nikakvog razloga za to. Bila je srećna. Rodila sam je u šestom mesecu s kilogram i nešto i od tada se borila za nju. Stasala je u lepu devojku i jaku ženu, i sad da je izgubim na ovaj način”, plačući priča očajna Štefica.

Kako kaže, ona i Nadica su se još ranije dogovorile da u nedjelju, pošto Nadica nije radila tog dana, pospreme stan.

“Podelile smo posao i rekle da ćemo pola stana danas očistiti, a drugu polovinu sutra po podne, kad ona dođe s posla. Ona je, doduše, više čistila i prala veš i zavese, a ja sam se oko ručka zanela. Na terasu leti stavljamo malo deblje zavese kako nam sunce ne bi smetalo. Ona je tu zavesu oprala i onda se popela na stolicu da zakači tu prokletu zavesu. Ništa nisam čula”, priča unesrećena majka.

U jednom trenutku Štefica je krenula ka terasi.

“Spremala sam salatu i pošla sam do terase da je pitam kakvu želi. Ali nje nije bilo…. Joj meni! Pogledala sam dole i videla Hitnu pomoć i policiju. Istrčala sam odmah dole. A na betonu moje zlato… Nepomična mrtva leži. Klekla sam i ljubila sam je sve dok me policajac nije odvojio od nje”, kroz jaukeje ispričala očajna žena.

(Blic.rs)

Related posts