Heidi Klum “upecala” 16 godina mlađeg muškarca

Nije prošlo puno otkad je Heidi Klum raskinula odnose s bivšim momkom, kustosom i trgovcem umjetninama, Vitom Schnabelom s kojim je bila u vezi tri godine. Iako bi mnogi pretpostavili kako je vrijeme za pauzu od ljubavnog života nakon prekida višegodišnje veze s 31-godišnjakom, slavna manekenka uhvaćena je u društvu 16 godina mlađeg muzičara, Toma Kaulitza kojeg javnost pamti kao člana populanog njemačkog benda Tokio Hotel.

Paparazzi su snimili Heidi prilikom izlaska iz elitnog losanđeleskog restorana gdje je uživala u večeri s 28-godišnjakom čija je slava bila na vrhuncu 2000. godine, a potom kao da je nestao sa scene sve do sada. Po izlasku iz restorana, par je sjeo u automobil i uputio se u nepoznatom smjeru kako bi izbjegao poglede znatiželjnika. Iako još nije komentirala svoj odnos s Tomom, šuška se kako će 44-godišnjakinja baš njega ugostiti kao člana žirija u svom TV showu ‘Germany's next Topmodel 2018’.

Poznato je da Heidi ne voli biti sama, ali i da je sklona prelasku iz odnosa u odnos. To dokazuje činjenica da iza sebe ima propali brak s britanskim pjevačem Sealom s kojim ima i troje djece – 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Johana te 8-godišnju Lou – a prije njega bila je u vezi s Talijanom Flaviom Briatoreom s kojim ima 13-godišnji kćer Leni. Također, nakon toga je tri godine bila u vezi s Vitom Schnabelom, a čini se kako je i njega brzo preboljela i posrnula za mlađim muzičarem njemačkih korijena baš poput nje.

Tom iza sebe također ima propali brak. Gitarist i pjevač je od 2015. do 2016. bio oženjen za 35-godišnju njemačku manekenku Riju Sommerfeld. Nakon braka sa starijom odabranicom, Tomu je ponovno srce ukrala starija pripadnica ljepšeg spola, a pitanje je dana kada će Tom i Heidi biti jedan od najpopularnijih holivudskih parova.

Related posts