HDZ 90: Čovićev "dragi Aco" okupirao ono što nije mogao u ratu

Ono što nisu uspjeli devedesetih godina u vrijeme Domovinskoga rata-izvjesiti srpsku zastavu u Žitomisliću, na Buni, Sretnicama, Čitluku, Širokom Brijegu, danas to čine, stoji u saopćenju Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar.

“Okupacija pod nazivom „Sajam gospodarstva“, manifestacija je kojom se manipulira i koja već desetak godina ne donosi ništa novo. Uvijek ista priča pod krovovima sokolovih hangara, četverodnevni “vašar” koji svake godine posjećuje sve manje ljudi i gospodarstvenika.

Novac se slijeva u džepove podobnika, a investicije ne dolaze. Po drugi put u desetak godina zemlja partner je Srbija, ponavljanje je majka znanja.

Dragi Aco, kako ga nazva akademik Čović od milja, otvorit će Sajam. Trebali bi smo biti oduševljeni, ili će nam u suprotnom prišiti etiketu:” izdajnici hrvatskoga naroda”. Zanimljivo, uvijek kada ukazujete na pogreške vladajućih, njihove megalomanske apetite i propuste izdajnik ste hrvatskoga naroda. E pa ovoga puta izdajnici hrvatskoga naroda su oni koji su ove plakate postavili na svim glavnim prometnicama u Hercegovini. Malo tko se zgraža, nitko ih ne dira, pa civilizirani smo, i sad nam je napokon jasno tko skida, prebrojava i ruši plakate hrvatskih političara u predizbornoj kampanji!? Isti oni koji su ove postavili.

A vjerujemo kako je bilo milijun boljih i kvalitetnijih rješenja za najaviti Srbiju kao zemlju partnera Sajma gospodarstva 2018.u Mostaru. Primjerice, umjesto zastave Srbije mogla su se vijoriti polja smilja na tvrdom hercegovačkom kamenu i težačka ruka. Ipak su Hrvati u Hercegovini domaćini! “, saopćio je Odjel za informiranje Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar.

(Vijesti.ba)

Related posts