Gore ne može: Igrači sastavljaju ekipu za utakmicu s Nigerijom!

Sampaoli je izgubio povjerenje igrača, a ni Savez mu više nije naklonjen nakon što je osvojio samo bod protiv Islanda (1:1) i pretrpio težak poraz od Hrvatske (0:3) u 2. kolu.

Stoga je Argentina u nezavidnoj poziciji. U trećem kolu mora da pobijedi Nigeriju, koja također ima priliku proći dalje, ali i u tom slučaju Gaučosi nisu sigurni nego bi čekali rasplet meča Hrvatska – Island. Priželjkivat će da Hrvati ne dopuste pobjedu Islanđanima.

Na sastanku unutar kampa argentinske nogometne reprezentacije donešena je odluka da Sampaoli ostane, ali ekipu će sastavljati igrači. Sampaoli vodi treninge, tu je, ali nema neka posebna prava.

U utorak u 20 sati igra se taj susret Argentine i Nigerije, a Messi i društvo sami će odlučiti ko treba da igra da se ostvari pobjeda.

“Igrači će sastaviti ekipu za Nigeriju i to je činjenica. Ako Sampaoli želi sjesti na klupu, može. Ako neće, nema problema”, izjavio je Ricardo Giusti, kojem je glavni menadžer saveza Jorge Burruchag poslao poruku.

Očekuje se da Messi i Mascherano biraju, oni su tu najautoritativniji, no sve ovo najbolje pokazuje u kakvom problemu je Argentina.

sportsport.ba

Related posts