Gejmer otkrio zašto je ostavio najseksi voditeljicu vremenske prognoze

Penzionisani gejmer Douglas Martin u emotivnoj ispovijesti na YouTubeu otkrio je stvarni razlog zbog kojeg je prekinuo vezu s Yanet Garcijom, poznatom i kao najseksi voditeljica vremenske prognoze svijeta.

Martin, koji je u vrijeme veze s Meksikankom profesionalno igrao Call of Duty, kaže kako ta igra nema nikakve veze s njihovim prekidom, nego tvrdi da je njihova veza počela pucati nakon što joj je otkrio koliko novaca može zaraditi na YouTubeu, a ona mu je tražila postotak od zarade.

Na svom YouTube kanalu FaZe Censor Martin ima više od 2,5 miliona pretplatnika, a kap koja je prelila čašu bila je kad je odlučio Yanet kupiti auto i snimiti video o tome. Ona se s tim nije slagala, nego je zahtijevala postotak od zarade zbog pretplatnika koje je dovela na njegov kanal.

Martin je postao predmet sprdnje na internetu nakon što je prekinuo s Yanet te izgubio na turniru, prije nego što se iznenada oprostio od profesionalnog igranja.

Kaže kako se nije osjećao ugodno s njezinim zahtjevom jer ju je odlučio podržavati i uzdržavati na sve druge načine, osim davanja novca. U ispovijesti je otkrio i kako mu je Garcia davala ultimatume oko prijatelja te mu pokušala zabraniti da se viđa s ljudima koje nije odobravala.

Pravi razlog dosad nije želio otkriti iz poštovanja prema njoj, no kaže kako mu je previše trolanja i tračeva koji kruže otkako su javno prekinuli, baš kako je bilo i kad su se upoznali.

Garcia mu je suptilno uzvratila na Twitteru, nekoliko sati nakon što se on otvorio na YouTubeu. Objavila je meme Baracka i Michelle Obame uz koji je napisala kako se odanost žene testira kad nema ništa, a muškarca kad ima sve.

Otad su je neki prozvali “gold-diggericom” dok su je drugi branili činjenicom da je Martin napravio brojne snimke s njom i “koristio je za preglede na YouTubeu”.

Related posts