Fudbaler Jedinstva "zapalio" Facebook: "TOŠK za tri pišljive hiljade potkupi utakmicu..."

Fudbaleri bihaćkog Jedinstva u derbiju začelja poraženi su u subotu na Piroti od Travnika rezultatom 6:0.

NK Jedinstvo je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavila rezultat utakmice protiv Vezira, a status je prokomentarisao i Ekrem Hodžić, standardni prvotimac bihaćkog prvoligaša.

– Nije nas Travnik deklasirao. Nas je deklasirao TOŠK i oni koji si premirali Orašje i sudije u Bihaću, plus sad premirali Travnika da nas dobiju. Pa ne možemo ni mi sve sami. TOŠK za tri pišljive hiljade potkupi utakmicu, dok naši skrštenih ruku posmatraju i na to sve smiju nam se kao da im je drago što se sve ovo dešava. Fuj – napisao je Hodžić i tako “zapalio” Facebook.

TOŠK je jučer u posljednjem meču 26. kola u Tešnju savladao Bratstvo iz Gračanice sa 2:0 i tako se probio na 13. mjesto, koje, garantuje opstanak u Prvoj ligi FBiH. Isti broj bodova kao i TOŠK (26) ima i Iskra, dok su na posljednje dvije pozicije nekadašnji premijerligaši – Jedinstvo (24) i Travnik (20). Četiri kola prije kraja sezone prvu poziciju drži Sloga iz Siminog Hana sa 57 bodova, pet više od drugoplasiranog Olimpika. – piše Faktor.ba

Related posts