Fimska potjera: Mladić bez vozačke dozvole u bijelom mercedesu bježao policiji

Vozač (18) bez vozačke dozvole skrivio je sudar kraj Rijeke. Nakon intervencije policije, mladić je najprije pobjegao, no ubrzo se sam vratio i predao policiji..

– Nemojte, nemojte! – vikao je ruku dignutih u zrak mladić bijelog Mercedesa.

Okružili su ga policajci kojima je trenutak prije bježao. Jedan od policajaca navodno ga je ošamario nekoliko puta, a u tom se trenutku vozač istrgnuo iz ruku policajca, preskočio ogradu i pobjegao niz brijeg u šumu, a ovaj potrčao za njim.

Filmsku potjeru kraj Rijeke potvrdio je čitatelj 24sata.hr portala, ali i policija.

– Prijatelj i ja u srijedu smo iz Rijeke vozili prema Kostreni. Kraj brodogradilišta ‘Viktor Lenac’ ugledali smo bijeli cabrio kako gubi kontrolu i kliže na našu stranu ceste. Lovila ga je policija. Dolazio je iz suprotnog smjera, udario u Ford i zaustavio se na zaštitnoj ogradi. Otvorili su mu se zračni jastuci, a u autu su bila tri mlada dečka. Policijski auto je zablokirao put – ispričao je čitatelj.

Policajci su izašli iz auta i krenuli prema vozaču.

– Nakon što je vozač pobjegao u šumu, drugi je policajac svladao jednog od suputnika i oborio ga na pod. Policajac koji je potrčao za odbjeglim vozačem napravio je kretnju kao da će potegnuti pištolj na bjegunca, ali koliko sam vidio, nije ga stvarno izvukao. Kroz minutu ili dvije vozač se sam vratio gore i došao do auta. Pokušao je uzeti mobitel i nekoga nazvati, no policija mu je mobitel oduzela – priča čitatelj.

Dodao je kako su ubrzo došle dvije marice i počele pretraživati teren misleći da je bjegunac nešto odbacio u šumu. U PU Primorsko-goranskoj kažu da je vozač bez položenog vozačkog ispita skrivio nesreću.

– Pokušao je pobjeći s mjesta nesreće te je upravljao vozilom bez položenog vozačkog – kazali su iz policije.

Related posts