Bolt orgijao u Melbourneu, objavljene i fotografije “saučesnica”

Tokom boravka u Melbourneu, koji je jedna od njegovih stanica na “oproštajnoj turneji”, najbrži sprinter svih vremena Jusein Bolt odlučio je da se sa dvije djevojke provede u hotelu.

Iako je u vezi sa 27-godišnjom Kasi Bennett, koju naziva svojom “prvom damom”, izgleda da 31-godišnjak sa Jamajke nema ništa protiv da ima i “drugu damu”. A, ni treću.

Kako drugačije objasniti informaciju australijskih, potom i britanskih medija, da je poslije provoda u jednom noćnom klubu u Melburnu on riješio da Britanku Gemma Casemore i njenu australijsku prijateljicu Stephanie Mal, odvede u luksuznu vilu koju je zakupio u okviru hotelskog kompleksa.

Bolt je u vilu došao bez gornjeg dijela odeće, odmah naručio koktele, a prema navodima “Sunday Mirrora” stvari su se tada rasplamsale.

Djevojke su ispile svoja pića, Stephanie Mal je skinula svu odjeću sa sebe dok je još bilo posluge u blizini, a njena drugarica Gemma ju je, golu, fotografisala u Boltovom đakuziju.

Ove dvije 24-godišnjakinje su Boltovu vilu napustile u pet sati ujutru.

Usain Bolt, koji se povukao ovog ljeta iz atletike u kojoj je postavio svjetske rekorde na 100, 200 i 4×100 metara, nije dugo čekao da počne sa ludim provodima. Već u Londonu, gdje je održan šampionat planete, tri noći zaredom je pravio žurke, a ovog mjeseca je tokom svoje australijske turneje flertova i sa foto-medlom Žaki Librio.

Što se Boltove djevojke Kassi Bennett tiče, ona je u Kingstonu, na Jamajci, gdje vodi jednu humanitarnu organizaciju koja pomaže djeci. Za žurke svog dečka, izgleda, ne brine previše:

“Gazda je sada u Australiji, na oproštajnoj turneji. Radi i zabavlja se. Australija je jedno od njegovih omiljenih mjesta tako da… uživa on”, rekla je nedavno Boltova devojka.

Related posts