Zlatan Ibrahimović u novom skeču proriče budućnost i zarađuje novac

Nakon što je prošlog mjeseca gostovao kod Jimmyja Kimmela, Zlatan Ibrahimović u srijedu je bio gost u u emisiji “The Late Late Show” sa Jamesom Cordenom, a posebno je bio zanimljiv skeč u kojem je u svom stilu dao nekoliko brutalno iskrenih odgovora.

Ibrahimović je za sebe rekao da je “najbolji nogometaš u univerzumu”, a također je istakao da je bez konkurencije kada su u pitanju prociranje budućnosti i rad na višestrukim zadacima.

U snimljenom skeču, Corden je morao ubacivati jedan dolar kako bi saznao sudbinu od Ibrahimovića. Na kraju, Šveđanin nije odgovorio na posljednje pitanje i Corden je pokušao dati sav novac koji je imao u novčaniku kako bi “probudio” bivšeg napadača Manchester Uniteda i dobio odgovor, ali bezuspješno.

Vrhunac skeča dolazi u trenutku kada se Corden okreće i odlazi od Ibrahimovića, a on se momentalno budi i s osmijehom na licu broji ogroman novac koji je “zaradio”, uz riječi: “Ovo je lagano, Zlatan uvijek pobjeđuje”.

Podsjećamo, Ibrahimović je nedavno potpisao ugovor sa LA Galaxyjem nakon što je zvanično napustio Manchester United, a nedavno je i zvanično potvrdio da neće igrati na Svjetskom prvenstvu i da je ostao pri svojoj odluci sa Evropskog prvenstva 2016. godine da se povlači iz dresa reprezentacije.

klix.ba

Related posts