Žene ostavlja u restoranu: Tri godine nije platio račun

Paul Gonzales već tri godine ostavlja ženama na sastanku da plate račun. Prvi put se pojavio u medijima u martu prošle godine nakon što je ostavio dvije žene nakon sastanka i ostavio im da plate skupe račune u restoranu u Kaliforniji.

Jedna od žena je ispričala medijima da je Gonzalesa provjerila na internetu i saznala je da je već prevario dvije žene na isti način kao i nju. Gonzalesu to očito ne smeta jer je prije samo nekoliko dana nasamario još dvije žrtve.

Žene upoznaje online i onda ih poziva na sastanak. Nakon divne, ali i često skupe večere žrtvama počne govoriti o svojoj bolesnoj teti i koliko se brine zbog nje.

Nakon toga odlazi u automobil navodno po punjač za mobitel, ali se nikada ne vrati u restoran. Jedna je žrtva večeru morala platiti 130 dolara.

Naručio je salatu od škampi, filet mignon, pojeo i onda otišao van. Rekao mi je da čeka poziv tete i da mora brzo napuniti mobitel. Nakon toga je nestao – kaže jedna žena. Dodala je da joj je povrijedio ponos i da se osjećala glupo.

Kalifornijska policija poziva žrtve da podnesu prijave jer je takvo ponašanje u toj saveznoj državi kažnjivo, piše Odditycentral.

Related posts