Vrata poslovnice JP Vodovod u Prekounju stalno zaključana!?

Još jedna od žalbi građana oko javnih preduzeća kojima je osnivač Grad Bihać. Ovaj put je svoje razočarenje iznio u javnost naš sugrađanin Senad Selimović putem društvene mreže.

Radi se o tome da Selimoviću ovo nije prvi put da “poljubi zatvorena vrata” poslovnice JP VODOVOD doo, ali ovaj put je to zabilježio fotografijom i objavio na svome profilu uz popratni tekst kojeg prenosimo u cjelosti:

“Jučer je bio četvrtak, danas je petak, ali tu niko ne radi izgleda nikad. Ovo je već ne znam ni sam koji put da pokušavam platiti uslugu u Prekounju ali su vrata zakatančena. Kada pokušate nazvati neki od brojeva koji su na raspolaganju javlja vam se neki Demirović, koji vas prespoji na drugog Demirovića koji je šef nekakav a taj nije nadležan da da odgovor zašto na radnom mjestu nema nikog, pa vam predlažu da vas skinu sa svog telefona te prebace na opet nekog 4'tog Demirovića. Gospodo Demirovići, koji imate radni odnos zasnovan u JAVNOM preduzeću pokušajte se organizirati pa nekog od Vas, zamolite da bude na radnom mjestu.”

biscani.net

Related posts