Uragan Irma pogodio i naselje iz spota “Despacito”: Pogledajte kako sada izgleda

La Perlu, prelijepu plažu i dio Portorika u kome se snimao svjetski popularni hit “Despacito” , pogodio je uragan Irma.

Fotografije i video snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama, pokazuju opustošen grad, bez ljudi na ulici, ali još uvek nema slika sa pučine, na kojima bismo mogli da vidimo koliko su zapravo ljepote ovog mjesta koje se pojavljuju u spotu, oštećene. Na jednom snimku čiji autor tvrdi da je plaža “La Perla” vidi se kako sve građevine i dalje imaju krov, kao i da su izuzetno jaki naleti vjetra.

Ipak, djeluje da su kućice odoljele naletu zloglasne Irme, jer se uprkos mraku, vidi da nisu pretjerano oštećene, već da jak vjetar samo savija palme i ostalo rastinje. Ova fotografija na Instagram je postavljena prije nekoliko sati, pa ukoliko nije stavljena “retroaktivno”, čini se da je danas tamo ovako:

La Perla je stari dio San Huana u Portoriku, gdje se kuće nalaze na samoj obali mora, a budući da je jak uragan pogodio ovo mjesto u srijedu i četvrtak, prilično je izvjesno da šarene kućice nisu ostale netaknute. Neke od fotografija pojavile su se na društvenim mrežama, i na njima se ne vidi značajna šteta, ali se strahuje da je ipak nešto oštećeno. Pogledajte spot koji je nastao prije nekoliko mjeseci u Portoriku, a koji je ovo mjesto načinio svjetskom turističkom destinacijom broj jedan:

Related posts