Umalo tragedija u Bihaću: Migranti zaprijetili nožem i opljačkali učenika bihaćke Gimnazije

Migrantska kriza svakim dano poprima sve ozbiljnije konture, a Vlada i ministar MUP-a se pozabavili kampanjom i privatnim problemima.

Nažalost, zaboravili smo kako izgleda ministar unutrašnjih poslova Anel Ramić, onaj koji se čudom čudio za govornicom Skupštine kako nije znao da je prošao u izbor zvanja asistenta na Univerzitetu u Bihaću, pa smo ga nazvali i imenom kakvim dolikuje takvima.

Sigurnosna situacija u Bihaću nije bila nikad lošija od završetka rata do danas, a ministar koji u posljednjih nekoliko mjeseci čak se ne pojavljuje na malim ekranima kako bi nam rekao sada već dokazanu laž da je sigurnosna situacija na zavidnom nivou.

Zašto dokazana laž, zato što svakodnevno svjedočimo pljačkama, sukobima, čak su i policijski službenici bili primorani posegnuti za vatrenim oružjem kako bi izbjegli teže posljedice. – piše usn.ba

Nakon te vijesti i prijetnje nožem, na društvenim mrežama smo pročitali šokantnu tvrdnju profesorice za svog učenika, a nadovezale su se i ostale učesnice u diskusiji sa svojim iskustvima:

Related posts