Tri najčešća znaka da vas partner vara

Privatna istražiteljica iz Australije Honey Potter gostovala je na tamošnjoj radijskoj postaji i podijelila svoje iskustvo u “hvatanju” preljubnika, prenosi Independent.

Kaže kako se nikad ne nabacuje muškarcima s ciljem da ih uhvati u preljubu već testira hoće li se oni nabacivati njoj. Rekla je kako u većini slučajeva postoji opravdan razlog zbog kojeg njeni klijenti sumnjaju u vjernost svojih partnera, no bilo je i slučajeva sa sretnim završetkom.

“Neki muškarci odmah spomenu u razgovoru kako imaju ženu i djecu i vidim da to nikad ne bi prokockali. Za mene nema boljeg osjećaja nego kad se javim klijentu i kažem da nema oko čega brinuti”, rekla je.

Potter je otkrila tri najčešća znaka prevare na koje biste trebali pripaziti ako imate sumnji u vjernost partnera.

1. Mobitel

Honey kaže kako je mobitel prva stvar na koju morate pripaziti i ovisno o načinu na koji ga vaš partner koristi možete otkriti mulja li vas.

“Velike su šanse da vas partner vara ako skriva mobitel od vas, pazi da ne vidite što je na njemu i redovito briše sadržaj”, rekla je Honey.

2. Laganje o tome gdje je bio

Ako uhvatite partnera u laži oko toga gdje je bio ili gdje ide često se radi o sastancima s ljubavnicom ili ljubavnikom.

3. Osjećaj

Intuicija je moćna stvar. Ako imate osjećaj da nešto nije u redu svakako bi trebali porazgovarati sa svojim partnerom. Ako on ili ona odjednom provode više vremena na poslu i to vas zabrinjava, svakako bi trebali podijeliti brige s boljom polovicom.

Related posts