Sponzoruša otkrila šta radi za 4.000 KM: Od nekih zahtjeva nije mi ugodno

Budući da troškovi života rastu, a modne influencerice postavljaju nove trendove koje želi pratiti svaka cura koja drži do sebe, biti sponzoruša je danas postalo zanimanje.

Clarissa (22) slijedi ovu rutu u stvaranju finansijske sigurnosti od svoje 18. godine. U zamjenu za jedan spoj sedmično uz večeru ili piće, njezin joj sponzor daje sedmični džeparac u iznosu od, pazite sad, 2500 dolara. Uz to joj plaća i luksuzna putovanja, kao i stanarinu.

U razgovoru za Daily Mail, Clarissa je otkrila kako je to biti sponzoruša i što se od nje uistinu očekuje.

Dok većina nalazi svoje sponzore preko kontroverzne mrežne stranice Seeking Arrangement, ona je svoga 46-godišnjega gospodina upoznala dok je šopingirala s prijateljicom.

“Promijenila sam oko četiri sponzora u kratkom razdoblju ubrzo nakon što sam napunila 18. Sve sam ih upoznala na internetu osim ovog sadašnjeg. S njime me spojila prijateljica koju je on u to vrijeme uzdržavao. No, ja sam imala dečka, tako da nisam bila zainteresirana za takvo što”, ispričala je Clarissa.

“Ponekad odem njemu u stan, a ponekad se nalazimo vani, što god njemu odgovora”, priča Clarissa o sponzoru, za kojega kaže da je sramežljiv, bez samopouzdanja i ne voli puno pričati.

Iako je potvrdila da su se dvaput seksali i čak ga nazvala vrlo privlačnim, kaže kako on preferira stvari u seksu za koje ona nije pretjerano zagrijana.

On bi navodno s njom volio imati predaniji odnos, ali ona insistira da budu diskretni i da sve ostane prijateljski i ležerno, prenosi Net.hr.

Related posts