Šilić potvrdio: Pregovaramo s Dinamom oko Luke Menala

Dvojac iz bjeloruskog Shakhtyor Soligorska, Dražen Bagarić i Damir Zlomislić, prošlao je gotovo kompletne pripreme sa Širokim Brijegom, ali ni jedan ni drugi još nisu stavili potpis na vjernost ovom klubu.

– Istina, oteglo se sve malo previše, ali vam ipak mogu kazati da je danas dan d što se tiče njih dvojice. Smatram da ćemo taj posao uspješno završiti, odnosno od njihovog bivšeg kluba isposlovati potrebnu papirologiju, nakon čega ćemo moći potpisati ugovore, kazao je za portal Jabuka.tv sportski direktor Širokog Brijega, Dalibor Šilić.

Time bi ujedno bila zaključena lista dolazaka na Pecaru ove zime. Što se tiče odlazaka ona možda još uvijek nije gotova. Naime, najskuplji eksponat kluba Luka Menalo zanimljiv je Dinamu, možda i više nego što se u prvi mah činilo. Modri ne žele čekati ljeto, žele ga što je prije moguće u svojim redovima.

– Kontakt s Dinamom već je uspostavljen, nije sporno kako im je on zanimljiv, oni ga ustvari žele u svojim redovima. Kroz dva-tri dana će biti poznata njegova daljnja igračka sudbina. To je sve što u ovom trenutku mogu kazati za Menala i Dinamov interes, dodao je Šilić.

fokus.ba

Related posts