Resident Evil bi mogao dobiti novu verziju remakea

U slučaju da je ponovno prerade, za očekivati je da će baza priče biti upravo prerada iz 2002

Prodaja prerađenih igara Resident Evil 2, 3 i 4 toliko je dobra da u Capcomu razmatraju da se još malo vrate u prošlost. Prema neslužbenim informacijama koje prenosi neki nasumični tip na Twitteru, japanska tvrtka razmišlja o tome da preradi originalni Resident Evil (1), navodi se na portalu Noob.

Igra je već jednom bila prerađena 2002. godine, a 2015. je dobila i svoj remaster. U slučaju da je ponovno prerade, za očekivati je da će baza priče biti upravo prerada iz 2002. 

Granice industrije

Što bi u prijevodu značilo da Capcom probija granice u industriji igara tako što će napraviti preradu remastera prerade.

Šuška se također da bi taj remake remastera remakea Resident Evila 1 mogao sadržavati i remake remastera Resident Evila 0, koji je usko vezan uz događaje u Spencerovoj vili.

Sigurno se pitate čemu sad to naknadno prerađivanje onoga što je već bilo prerađeno?  Vjerovatno je u planu i prerada Resident Evila 5, a dobro je poznato da je protagonist te igre Chris Redfield. 

Afričke afere

Chris se inače ne pojavljuje u Resident Evil 2, 3 i 4, upravo onim igrama koje su dobile svoje prerade, stoga bi imalo smisla da prije prerade Chrisove afričke afere vidimo preradu ranije Chrisove avanture.

I pod tim se ne misli na Code Veronicu – tu su igru izmislili fanovi i Capcom s njom nema nikakve veze.

Izvor: Avaz.ba

Related posts