Prostitutka otkrila: Oženjeni dolaze u 7 ujutro

Jedna australska prostitutka iz Sidneyja iskoristila je Redditovu sekciju AMA (Ask me anything) za iskrenu ispovijest o svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Kako prenosi Daily Mail, anonimna 25- godišnja žena otkrila je da zarađuje 550 dolara po satu i da se ovim poslom počela baviti u kasnim tinejdžerskim godinama, u jednom ekskluzivnom bordelu.

Bajkeri, sportaši i starci
Do sada je spavala s više od 1100 muškaraca, među njima su bili brojni sportisti i bajkeri, a najstariji je bio žrtva Holokausta.

Nikad ne pristaje na incestuozne uloge jer ima braću i to joj je odbojno.

Irci ne dolaze u obzir
Nije izbirljiva, ali ima jedan uvjet: Irci na njene usluge mogu zaboraviti!

2014. napustila je bordel i krenula u solo vode, a zatim doživjela živčani slom i napustila prostituciju na devet mjeseci.

Nije fatalna žena
„Muškarci mi najčešće kažu da sam slatka“, otkrila je i priznala da je više tip cure iz susjedstva nego fatalna zavodnica.

Kada dolaze oženjeni?
„Suša“ vlada od 23. decembra do 21. januara, jer je to vrijeme ionako tiho u seks industriji – muškarci su tada s porodicama.

Zadovoljna je s mušterijama koje ju dobro plaćaju jer su muškarci pristojni i darežljivi, a najčešće je posjećuju Evropljani, Azijati i Indijci.

Ova djevojka već u rano jutro mora biti spremna jer oženjene mušterije dolaze uglavnom u 7 ili 8 ujutro.

S nekim mušterijama i ona uživa
Mit o tome da prostitutke ne doživljavaju orgazam nije istinit kaže. Najbolji su oni s punašnijim muškarcima, dok je ona na vrhu. „To je tajna ove industrije“, otkriva djevojka čiji roditelji znaju da se okušala u prostituciji, ali samo mama zna da se tom pozivu i vratila.

Related posts