Predsjednik mjesne zajednice u BiH snimljen kako brutalno tuče ženu (VIDEO)

Predsjednik Mjesne zajednice Međugorje, Dragan Vasilj, podnio je ostavku nakon videa objavljenog na društvenim mrežama, a koji prikazuje Vasilja u sukobu sa ženskom osobom.

Prizori “uhvaćeni” nadzornim kamerama u garaži prikazuju verbalni i fizički sukob Vasilja sa ženskom osobom, za koji je, kako Vasilj navodi na Facebok stranici MZ Međugorje, “kriv parking”.

– Ne da bih sebe pravdao, jer nema opravdanja bez obzira na sve što je prethodilo tom događaju već istine radi, reći ću sljedeće. Ta osoba pet dana se parkira uz pansion na ulazu u moj put na način da se osobna vozila provlače kroz iglene uši,da mini bus sa gostima mog pansiona ne može ni ući ni izaći, da dostavna vozila isto tako ne mogu ulaziti u ulicu u kojoj su četiri pansiona i jedan restoran, da vozilo hitne pomoći koje je došlo po jednog hodočasnika ne može ući da ga odveze u Dom zdravlja”, stoji na Facebook objavi koju potpisuje Dragan Vasilj.

Dojučerašnji predsjednik Mjesne zajednice navodi kako su, nakon što mu je izvjesna ženska osoba pokazala srednji prst ”sve njegove ljutnje i frustracije u tom momentu eksplodirale te je izašao iz auta, otvorio vrata njezinog auta, vikao na nju i udario nogom u prag njenog auta i zalupio vrata”.

”U tom momentu ona je uz psovke izasla iz auta ošamarila me i drugom rukom divljački me ogrebala po sljepočnici i očima i raskrvavila. Dokaz da je ona mene fizički napala i da je tako bilo: isti video nadzor. Nažalost tada sam uradio ono što bez obzira na sve nipošto nisam smio uraditi ali je moj kratki fitilj presudio”, stoji u objavi.

Vasilj navodi kako su njegove ozljede evidentirane liječničkim pregledom, te je nakon što je ženska osoba podnijela kaznenu prijavu protiv njega policiji, i on učinio isto, piše Bljesak.info.

Evo gledajte nasilje naseg presjednika mjesne zajednice Međugorje Dragan Vasilj (ŽIGIĆ) kako maltretira goste

Gepostet von Ante Cilic am Dienstag, 23. Oktober 2018

Related posts