Predsjednica Hrvatske nikad nije izgledala bolje: Kolinda dovela liniju do savršenstva

Kolinda Grabar-Kitarović u svojim je modnim izborima sve hrabrija i to zahvaljujući svojoj novoj liniji.

Naime, predsjednica Hrvatske vidno je smršala pa se u javnosti sve češće pojavljuje u uskim haljinama s odvažnijim uzorcima zbog kojih je uvijek u centru pažnje, gdje god se pojavi. Nedavno je svojim izgledom zadivila Amerikance koji su je primijetili zahvaljujući fotografiji s MMA borcem Stipom Miočićem, a pažnju je privukla i prilikom posjete Azerbajdžanu.

Tokom posjeta princa Charlesa i vojvotkinje Camile u martu ove godine, Kolinda je izgledala nešto punašnije, a ni u aprilu situacija nije bila drugačije. Fotografije sa susreta s Aleksandrom Vučićem u junu takođe pokazuju da je Kolinda nakon ljeta počela raditi na liniji. Krajem augusta je već postalo jasno da je Kolinda počela mršati.

Pojavila se u Dubrovniku u cvjetnoj haljini Aleksandre Dojčinović, a nekoliko sedmica kasnije u Splitu u upečatljivoj crvenoj haljini i pokazala novu liniju. Krajem septembra, na Opštoj skupštini UN-a u New Yorku, Kolinda se pojavila u veoma uskoj haljini hrvatskog brenda Elfs i pokazala svoj potpuno novi izgled. Mnoge je zadivila i u uskoj crnoj haljini u kojoj je došla pred Baracka Obamu. Lako je zaključiti kako je Kolinda napravila potpuni zaokret u svom izgledu i liniju počela isticati ženstvenijim modnim izborima.

(Faktor.ba)

Related posts