Poznata džeparoškinja ponovo uhvaćena na djelu: Samanta “olakšala” turistu iz Slovenije

Poznata kradljivica ovoga puta je izdžeparila M. T., turistu iz Solovenije. Nakon hapšenja zadržana je u policijskim prostorijama na saslušanju.

Samanta često puni rubrike crnih hornika, a u žižu javnosti dospjela je kada je progovorila o ropskom odnosu na koji je bila prisiljena prije nekoliko godina, kada je jedva bila punoljetna.

Kompletna priča otkrivena je kada je mlada Sarajka uhvaćena u Zagrebu s krivotvorenim srbijanskim pasošem na ime Danijele Kovačević te, kako je tvrdila, u džeparenju za svoje “robovlasnike”, supružnike Fadilu (41) i Ahmu (35) iz Tuzle. Za njih je tada “zarađivala” dnevno dvije do tri tisuće kuna.

I ko zna koliko bi dugo bila njihova robinja da je policija nije uhvatila u krađi u Konzumu. Ipak, Samanta je za mjesec i po dana stigla “pokupiti” 100.000 kuna iz novčanika Zagrepčana, najviše po trgovinama, sajmovima, tržnicama.

Bračni par je prethodno upoznala u Sarajevu i pristala s njima otići u Zagreb i baviti se džeparenjem, a zaradu su trebali dijeliti popola. Hrustići su unajmili stan, a Sarajka se svaki dan dizala u zoru u pratnji njihove malodobne kćeri, kojoj je morala predavati svu zaradu. Samanta od džeparenja nije dobila ništa, a kada se pobunila da će otići, uzvratili su joj da mora još raditi kako bi im platila najamninu za stan u kojem su svi živjeli.

Jednom, dok je u pratnji kćeri Hrustića čekala tramvaj, iskoristila je gužvu i pobjegla, ali samo do autobuske stanice. Tada joj je Ahmo Hrustić priprijetio da će napraviti lom, da će je zgaziti i ubiti te “da nisu došli u Zagreb zezati se, nego raditi”, a njegova žena Fadila ju je išamarala.

Samanta je kasnije na sudu svjedočila da se od udaraca onesvijestila, da bi kasnije čitav iskaz o brojnim zlostavljanjima povlačila, što je išlo u prilog bračnom paru kojima je zbog zasnivanja ropskog odnosa prijetilo od jedne do 10 godina zatvora.

Related posts