Playboyevoj zečici prijeti zatvor zbog sramotnog selfieja

Nakon što je još u julu poznata Playboyeva zečica Dani Mathers (29) na svom Snapchatu objavila fotografiju iz teretane na kojoj se nalazi nepoznata gola žena koju je odlučila osramotiti, policija u Los Angelesu protiv nje podnijela je tužbu.

Prije nekoliko mjeseci Dani je fotografirala golu i okrenutu leđima 70-godišnju gospođu u svlačionici, uz negativan komentar.

U optužnici bivšu zečicu terete za narušavanje privatnosti, piše BBC, za što bi mogla dobiti do šest mjeseci zatvora i do 1.000 dolara novčane kazne ako je proglase krivom.

Zbog objave 29-godišnja Dani se izvinila rekavši da je mislila da je slika poslana u privatnoj konverzaciji te priznala da je grozno posramiti nekoga zbog izgleda ili godina. Njen advokat tvrdi da nije napravila ništa ilegalno te da nije prekršila nijedan zakon.

Javni tužitelj Mike Feuer takav je komentar o tuđem izgledu nazvao “ponižavajućim s često bolnim i dugoročnim posljedicama.” “Ruga se i stigmatizira žrtve, uništava samopoštovanje i promiče opasnu ideju da bi naš jedinstven fizički izgled trebalo uspoređivati s popeglanim slikama onoga što bi trebalo biti savršeno”, rekao je.

Lijepu zečicu nisu štedjeli na društvenim mrežama, a zbog svog čina dobila je i doživotnu zabranu ulaska u popularni lanac teretana te izgubila posao na radiju.

Related posts