Neobična odluka para iz Banje Luke: Kristina i Nermin Katana na vjenčanje se dovezli biciklima

Kristina i Nermin Katana iz Banje Luke na neobičan način stigli su na svoje vjenčanje.

Dan na kojem su i zvanično stali na ludi kamen neće pamtiti samo po tome što su izrekli sudbonosno “da”, nego i po nesvakidašnjem dolasku na vjenčanje.

Naime, njih dvoje, u pratnji sina Feđe, na vjenčanje su se dovezli biciklima ukrašenim mašnama. Umjesto okićenih automobila i velike svadbe, uz desetak gostiju i bicikl kao prevozno sredstvo obilježili su svoj dan, prenosi ATV.

Razlog takve svadbe je što vole neobične stvari, kaže mladoženja.

– Ideja je došla od toga što nisam baš neki ljubitelj ovih običaja. Dan je lijep, zašto ne bi iskoristili priliku. Ionako svakodnevno vozimo bicikle – kaže mladoženja, Nermin Katana.

Nije dugo trebalo da neobičnu ideju prihvati mlada. Kristina kaže da su ljubitelji biciklizma. Zato im je bilo logično da dugogodišnji zajednički život ozvaniče na dva točka.

– Suprug i ja volimo vožnju biciklima, kao i sin. To nam se nekako činilo prirodno da dođemo na sopstveno vjenčanje biciklima – ispričala je mlada, Kristina Katana.

Društvo im je pravio sin Feđa, koji je pronašao mjesto između roditelja sa svojim ukrašenim biciklom. Iako stalno sa mamom i tatom pređe kilometre u vožnji, danas mu je priznaje, najzabavnija.

– Bilo mi je lijepo kada smo se vozali biciklima – kaže Feđa.

Nisu samo mladenci na svadbu stigli dvotočkašima. Kumovi su odlučili da dan bude onako kako su mladenci zamislili, pa su odlučili da i oni dođu na biciklima.

Related posts