Natjerala je muža na svakodnevni seks čak 365 dana

Nakon što se jednog dana pogledala u ogledalo, u spisateljici Britanny Gibbons i majci troje djece iz Velike Britanije nešto se prelomilo. Odlučila je da se želi seksati svaki dan. Opisala je svoje iskustvo na portalu goodhousekeeping.com.

Njenu ispovijest prenosimo u cijelosti:

“Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: “Šta moja mama radi u kupatilu?”. Od tog trenutka nisam željela biti gola. Gasila sam svijetla tokom seksa, odjećom sam prekrivala trbuh i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

Godine su prolazile, a to što ne želim pokazati golo tijelo počelo me je zabrinjavati. Zapitala sam se sjeća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se seksamo svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to natjeralo da gledam svoje golo tijelo svakog dana. Mislila sam: “Prekrivač će se u nekom trenutku pomaći, a svijetla će ostati upaljena”. Iskreno, željela sam se samo izvaliti na krevet, grickati nešto i gledati televiziju.

Prolazili su mjeseci i ja sam se tome počela radovati. Seksali smo se i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osjećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svojem tijelu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi trbuh izgleda ravnije.

Nakon godinu dana prestala sam nositi odjeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupaonicu gola. Veza s mojim suprugom i mojim tijelom se nevjerovatno promijenila. Sada, nakon tri godine, i dalje se seksamo baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili sretni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osjećam se dobro u svojoj koži.

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me netko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila.

Related posts