Nakon 18 godina Dino Merlin nastupa u Mostaru

Nakon 18 godina pjevač Dino Merlin dolazi u Mostar gdje će 11. kolovoza godine, ispod Starog mosta, održati koncert u sklopu kulturno-turističke manifestacije “Mostarsko ljeto”, priopćeno je u četvrtak na konferenciji za novinare u Mostaru.

Karte za koncert u pretprodaji su od 25. lipnja i moći će se kupiti po cijeni od 20 maraka, a od 1. kolovoza cijena karte je 30 maraka.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta i Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanske županije generalni su pokrovitelji koncerta, a Agencija Stage Art zadužena je za organizaciju i cijelu produkciju događaja.

Vlasnik Stage Arta Elmir Rekić novinarima je kazao kako je Dino Merlin velika glazbena zvijezda Balkana te da o njemu ne treba puno govoriti, jer je on o sebi sve rekao kroz svoje koncerte.

Istaknuo je kako su pripreme za koncert odavno u tijeku te kako ova agencija u tehničkom i organizacijskom smislu želi pokazati svu ozbiljnost pristupa ovom projekt.

– Mostar je otvorio svoja vrata Merlinu, a on će sigurno Mostaru uzvratiti na najbolji način – kazao je Rekić, napomenuvši kako je pet do šest tisuća optimalan broj posjetitelja na prostoru ispod Starog mosta te kako će ako to bude neophodno koncert biti ponovljen.

Županijski ministar Rašid Hadžović izrazio je zadovoljstvo najavljenim koncertom Dine Merlina, ocijenivši da će to biti veličanstveni spektakl.

– Mi smo zajedno s Ministarstvom trgovine, turizma i zaštite okoliša prepoznali jedan ovakav događaj i nadam se da će taj dan Mostar biti centar regije, a pored aspekta kulture i turistička atrakcija – dodao je Hadžović.

Senad Suljić, direktor Centra za kulturu Mostar, jednog od organizatora manifestacije “Mostarsko ljeto”, kazao je kako je koncert Dine Merlina izniman događaj koji će obilježiti ovogodišnju manifestaciju.

Cjelokupni program “Mostarskog ljeta” bit će predstavljen sljedećeg tjedna na konferenciji za novinare, najavio je Suljić.

Related posts