Muž i svekar pržili ženu vrućim kliještima zbog sumnje da je nevjerna

Jedna 22-godišnja majka u Indiji zadobila je opekotine nakon što su je vrućim kliještima pržili muž i svekar.

Naime, mlada Jhamku je primila poziv s nepoznatog broja, a muž Bhagga Gameti i svekar Lehri Lal su odmah posumnjali da je u pitanju njen ljubavnik. Uzeli su joj telefon, pokušali utvrditi ko joj je sugovornik, ali nisu u tome uspjeli.

Potom su se okomili na mladu ženu. Prvo su je tukli palicama, a onda su je počeli pržiti vrućim kliještima po rukama, nogama i genitalijama.

Bespomoćna žena, molila ih je za milost, ali oni nisu prestajali da je muče. Veliki broj ljudi okupio se ispred njihove kuće u Udaipuru, na sjeveru Indije.

Njena muka trajala je dva sata, a ostala je da se previja u bolovima.

– Pržili su me po svim dijelovima tijela, uključujući i intimne dijelove. Prestali su kad su okupljeni mještani počeli da dižu uzbunu na moje pozive upomoć, kazala je ona.

Socijalni radik Bhorjraj Singh kazao je kako je čuo za incident od volontera u blizini sela, te je nesretnoj ženi ponudio pomoć i prijavio slučaj policiji. Jhamku je smještena kod svojih roditelja gdje joj je pružena medicinska njega.

Iz policije je potvrđeno da je nakon napada uhapšen muž, te da će biti uhapšena i druga osoba ako istraga bude pokazala da je učestvovala u mučenju, piše Daily Mail.

Related posts