Muriz Memić: Javila su se četiri čovjeka, dvojica će biti zaštićeni svjedoci

Sa večerašnjeg skupa u Sarajevu Muriz Memić je poručio hiljadama okupljenih Sarajlija da su se pojavili novi svjedoci u slučaju neistražene smrti njegovog sina.

“Javila su se četiri čovjeka, dvojica će biti zaštićeni svjedoci. To su dokazi koje dosad nisam iznio nigdje. Ovo nije politički skup. Samo će u Zetri i Skenderiji biti održani politički skupovi. Molim ih da ne spominju ime Dženana Memića na tim skupovima”, rekao je Memić.

Pozvao je građane Sarajeva da daju podršku Davoru Dragičeviću u Banjoj Luci. Imao je i poruku za, kako je naveo, saučesnike u ubistvu Dženana Memića.

“Pozivam saučesnike da se otrijezne i vide da su izgubili bitku. Okrenuli su mi leđa ljudi od kojih sam očekivao pomoć. Sa spomenika ubijenoj djeci Sarajeva, časnog mjesta, pozivam građane Sarajeva da stanemo u kraj korupciji. Sve vas molim da ih u nedjelju kaznimo olovkom. Ako ste se pitali zašto Munevera, Dženanova majka, nije na protestima, pitao bih to Alisu. Je li nju majka oblači i sprema, jer Dženana majka ne oblači više. Alisa, spremi se uskoro, obećavam ti”, naveo je, između ostalog, Memić.

Related posts