Mostarac živi od klađenja korištenjem jednostavnog matematičkog sistema?

Pogoditi sve parove na kladioničarskom listiću počesto je iznimno teško, a Mostarac čiji je identitet poznat redakciji portala Fokus.ba, a koji je želio ostati anoniman, ne samo da uspijeva u tome, već i živi od kladionice oslanjajući se na jednostavan matematički sistem.

“Ako na klađenje počnete gledati kao na investiciju, a ne kao na razonodu, možete i zarađivati od kladionice. Za matematički sistem koji primjenjujem prvi put sam čuo dok sam bio u inostranstvu. Kako mogu doći do skoro stopostotno sigurne zarade objasnio mi je jedan matematičar, koji nije znao ništa o sportovima, već je primjenjivao znanje i umijeće iz svoje oblasti”, počinje svoju priču za Fokus.ba ovaj Mostarac.

Naš sagovornik ističe da nekome ko nema hrabrosti i dovoljno novca u svom posjedu nikada ne bi preporučio ovaj sistem.

“Sistem je jednostavan i prostim rječnikom možemo ga nazvati ‘ulaganje duplo na kvotu tri’. Dakle, ako danas uložim 10 KM na parove koji donose kvotu tri, i ne dobijem ništa, sutra ulažem 20 KM. Ako opet nisam dobio, narednog dana ulažem 40 KM, također na kvotu tri. Ukoliko se desi da dobijem, vratio sam uloženo i dobro profitirao”, istakao je naš sagovornik.

Kako je dodao, od klađenja uspijeva sasvim pristojno živjeti, a trenutno nije zaposlen.

“Mjesečno imam oko 1.200 do 1.300 KM profita od ove vrste klađenja, ponekad i više. Ali to nije bez rizika. Nijedno klađenje nije bez rizika. U jednom trenutku bio sam u minusu i preko 1.000 KM, ali sam se ipak uspio ne samo izvući već i zaraditi korištenjem istog matematičkog sistema. Ukoliko ste istrajni, vratit ćete novac i uvijek profitirati”, kazao je naš sagovornik.

Na pitanje kako gleda na najavu vlasnika kladionica da će zatvoriti sve objekte u pojedinim sredinama zbog nameta gradskih vlasti, naš sagovornik odgovara:

“Nebitno. Ljudi se uvijek mogu kladiti putem interneta”.

Related posts