Mladi Bišćani ostvaruju svoj san: Džehva i Erman sve uspješniji u svijetu mode

Mnogi kažu mladost-ludost mlade odvede u propast, ali ovo dvoje mladih ljudi odvela je na vrhunac uspjeha.

16-godišnja Džehva Dulić i 20-godišnji Erman Hadžić mladi su Bišćani čiji se san ostvario u velikoj modnoj agenciji European Top Models (ETM).

Kako su istakli za Cazin.NET, imaju mnogo podrške sa svih strana, ali i loših komentara, međutim, bez obzira na sve, oni se čvrsto drže onoga što žele.

Džehva je odradila uspješno reklamu za Hotel “Aziza” u Sarajevu i ponosna je na sebe. Njen san je bio da prošeta pistom najvećih svjetskih modnih agencija, da putuje svijetom i bude poznata, što joj se i ostvarilo.

Ovo dvoje mladih zajedno su odradili vrhunski posao za kafić Floor 12 u Bihaću, dok je vrhunske fotografije odradio fotograf Nijaz Kajtezović.

Džehva u ulozi modela, a Erman voditelja naći će se na kastingu koji će održati sa agencijom Fashion show u Mostaru 3. juna.

Nosit će kreacije pet svjetskih dizajnera uz prisustvo mnogih poznatih modela iz Europe, što je, s obzirom na njihove godine, veliki modni uspjeh.

Za kraj, Džehva i Erman imaju poruku za sve, a to je: Držite se svojih snova i zapamtite – izgubljeno je samo ono čega se odreknete.

(M. Selimović/Cazin.NET)

Related posts