Merlin rekorder po cijeni nastupa za doček Nove godine

Još je malo ostalo za pripremu dočeka Nove godine. Neki gradovi već znaju izvođače i koliko će potrošiti, dok neki još ne otkrivaju. Rekorder je Dubrovnik koji će samo za Dinu Merlina izdvojiti vrtoglavih 80 hiljada eura, a cijeli doček stajat će oko milion kuna ili oko 250 hiljada KM.

– Mi smo navikli da su nenormale stvari normalne, pa ako to netko shvaća da je normalno neka shvaća, sve je za dijagnozu, govori jedan ljutiti Dubrovčanin.

Dino Merlin kada se odbije PDV dobit će gotovo pola miliona kuna iz gradskog proračuna, nekima je to u potpunosti logično. – Mislim da je to u redu, takva jedna regionalna zvijezdatreba doći u ovaj grad budući da je ovo grad zvijezda, sasvim ok, smatra Ivan iz Dubrovnika.

U Dubrovniku su za Novu godinu htjeli svirati poznati Britanci Pet Shop Boysi, no ponudu je grad odbio jer veći potencijal vide u regionalnoj zvijezdi. Nitko do sada u Hrvatskoj nije nastupao za ovoliki honorar za Novu godinu, a gradonačelnik smatra kako je cijena od 80 hiljada eura još i dobra.

– Mislim da smo ispregovarali dobru cijenu. Radi se o cijeni koju on inače postiže na svojim koncertima koje organizira njegova produkcija, kaže gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, piše Dnevnik.hr.

Related posts