Manijak koji je vrebao oskarovku se ubio: Policija u kući pronašla arsenal oružja

Corbett se nije htio predati, pa je policija morala pozvati pojačanje, ispričao je očevidac za američki portal TMZ. Policajci su jučer došli pred kuću Joshue Corbetta (41) u Los Angelesu kako bi ga uhapsili jer je prekršio zabranu približavanja glumici na manje od 200 metara koja vrijedi do juna 2022. godine.

Corbett se zabarikadirao u kući kada su policajci došli po njega, a prijetio im je kako će ih ozlijediti jer je naoružan. Uskoro su stigli specijalci kako bi “probili” put te blokirali obližnje ulice dok su rješavali kriznu situaciju. Nakon što su ga specijalci nagovarali pet sati da se preda, upucao se iz pištolja. Kada su policajci provalili u njegov dom, našli su čitav arsenal oružja.

Corbetta su prošle godine pustili iz ustanove za liječenje mentalnih bolesnika, a policija je odmah obavijestila Bullock. Oskarovka se iznenadila što su njezinog zaluđenog fana pustili dvije godine ranije, a primijetila ga je u blizini svoje kuće u Los Angelesu.

Corbett je upao glumici u dom 2014. u pet ujutro, dok je spavala. U sobi do njezine spavao je njezin tada četverogodišnji sin Louis, a provalnik je Bullock kucao na vrata spavaće sobe. Prestravljena oskarova sakrila se u ormar i pozvala policiju, koja je brzo stigla te su odmah uhapsili Corbetta.

Joshua je nakon suđenja dobio pet godina uvjetne kazne i morao je na obavezno psihijatrijsko liječenje, a tvrdio je kako nije kriv. Dok je bio u pritvoru, policajci su primijetili da sa sobom nosi bilježnicu u kojoj je zapisivao što će sve napraviti Bullock kada provali u njenu kuću. Nekoliko je puta detaljno opisao silovanje, a prema njegovim bilješkama se vidjelo da je danima pratio glumicu te je znao svaki njen korak.

Bullock je tražila zabranu približavanja za Corbetta kada je saznala za njegove planove, a on od ranije ima osude za provale i uhođenja. Snimka glumičinog poziva policiji tokom provale “procurila“’ je u javnost prije dvije godine.

Oskarovka ima sina Louisa Barda (8) i kćer Lailu (6), koje je posvojila. Bullock kaže da je Louis superosjetljiv i zove ga svojim 78-godina starim sinom.

– Mudar je i dobar. Vidjela sam to odmah čim ga prvi put privila u naručje – ispričala je glumica u intervjuu za magazin InStyle.

Dodala je kako je Laila borac i zato je danas tu gdje je.

– Borila se kako bi njezin duh ostao netaknut. Puno će toga postići u životu i donijet će neke promjene u svijetu – istaknula je Bullock, koja je od 2015. u vezi s fotografom Bryanom Randallom (52).

Tvrdi kako je Bryan broj jedan njezinoj djeci, a ona broj dva.

– Razumijem to. On je zabavniji i ima bolje slatkiše – rekla je glumica.

Bullock želi promijeniti način na koji se govori o djeci koju ljudi posvoje. Randall je u decembru 2015. fotografirao glumičinu kćer Lailu za magazin People kako bi Bullock prekinula nagađanja javnosti o svom drugom posvajanju.

– Hajmo reći da su to naša djeca, a ne naša posvojena djeca. Nitko ne etiketira djecu koju dobije umjetnom oplodnjom ili onu koju su dobili u avanturi za jednu noć. Ne kažeš: “To je moje dijete koje sam napumpao nakon što sam otišao u kafić“ – objasnila je glumica.

Sandra Bullock ističe kako se raduje starenju i gledanju svoje djece kako odrastaju da bi postali zahvalni, zdravi, dobri i sigurni.

– I sa čipom u glavi. Bit ću odmah iza njih, a dron će nas vjerojatno pratiti – zaključila je glumica.

Related posts