Luka "prelomio", želi u Inter!

Luka Modrić se danas priključio ekipi Real Madrida u klupskom kampu, ali je trening koji je počeo završio sat vremena prije ostalih igrača.

Tada su se pojavile informacije da je Modrić otišao na sastanak sa prvim čovjekom Reala Florentinom Perezom, kako bi razgovarao o mogućnosti da napusti klub i napravi transfer u Inter o kojem se itekako špekuliše proteklih dana.

Ipak, italijanska Gazzeta Dello Sport prenosi da se Modrić danas nije sastao sa Perezom nego sa čovjekom “broj dva” u Realu Joseom Angelom Sanchezom, te da je danas njemu saopštio da želi u Inter.

Iako je Modrić pod ugovorom sa Realom, on navodno ima džentlmenski ugovor sa Perezom, baš kao što ga je imao i Ronaldo koji je otiša u Juventus, a na današnjem sastanku sa Sanchezom je navodno satražio što skoriji sastanak i sa prvim čovjekom Reala. Navodno bi sastanak sa Perezom mogao biti održan već sutra, ali i u narednim danima.

Ako je vjerovatni pisanju Gazzete, Modrić je ozbiljan u namjeri da ovog ljeta napravi transfer u Inter koji mu nudi ugovor na četiri godine vrijedan 40 miliona eura.

sportsport.ba

Related posts