Kristinu ubio “tatin sin” koji je ranije pregazio oca osmero djece

U Zagrebu je sinoć ubijena 18-godišnja Kristina Krapljan, a za ubistvo se sumnjiči njezin bivši dečko, 19-godišnji David Komšić, sin poznatog ugostitelja koji navodno trenutno gradi hotel u Zagrebu.

Index.hr saznaje kako je Komšić od 2015. godine imao zabranu prilaska Krapljan, a njezina majka je rekla kako je Komšić konstantno napadao i prijetio Kristini.

Njezina majka za kaže kako ju je cijelo vrijeme napadao i prijetio joj, a policija nije ništa poduzimala.

“Prvi put ju je istukao kod crkve, drugi put joj je uzeo mobitel, treći put joj je razbio auto. I četvrti put ju je ubio”, rekla je.

Majka je pokazala sudsko rješenje kojim se Davidu Komšiću zabranjuje prilazak Kristini. Rješenje datira od maja 2015. godine!

U njemu stoji i da će tada maloljetni David završiti u zatvoru ako se ne bude pridržavao mjera opreza. Prema rješenju on je imao zabranu posjećivanja Kristininog prebivališta i boravišta, zabranu približavanja i uspostavljanja izravne ili neizravne veze, nije joj se smio približiti na razdaljinu bližu od 300 metara te je kontaktirati .

Prema zasad dostupnim informacijama, saznaje se da je Komšić u aprilu prošle godine Mercedesom naletio na starijeg muškarca u Ulici grada Vukovara te ga usmrtio. Prema izjavama svjedoka, vozač je nastavio voziti nakon što je udario muškarca te se zaustavio tek stotinjak metara dalje.

Državno odvjetništvo tražilo je pritvor za mladića, ali sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu pustio ga je na slobodu uz mjeru opreza – oduzimanje vozačke dozvole. Sud je, pisalo se tada, utvrdio da je i pješak bio nepažljiv jer je prelazio na crveno svjetlo preko ceste.

Kako su tada objavili mediji, mladić je napao fotoreportere koji su ga slikali te prijetio tužbom ako njegova slika osvane u medijima.

Instagram profil

Interesantan je i Instagram profil Komšića. Tako je na jednoj fotografiji, na kojoj se na slici s kamere vide policajci, Komšić na sljedeći način prokomentarisao situaciju:

“Kad te smećari traže u nedjelju u 08:00 ujutro, a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu”.

Uz navedenu fotografiju, interesantna je i objava uz koju je napisao: “Bog prašta, mafija ne!” koju je Komšić objavio tek nekoliko sati prije nego što se dogodilo ubistvo, ali i status na Instagram profilu, na kojemu piše:

“Ne žalim za krivim stvarima koje sam napravio. Žalim za dobrim stvarima koje sam napravio za krive ljude”.

Related posts