Karlovac poklanja Bihaću koncert zabranjenog pušenja

Uvažavajući dosadašnju teritorijalnu povezanost, prijateljske i dobrosusjedske odnose, u Bihaću je danas potpisan Sporazum o saradnji između Grada Bihaća, Karlovačke županije i Vlade USK-a. Sporazum koji će unaprijediti međusobne odnose, danas su potpisali Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća, Damir Jelić, župan Karlovačke županije i Dragan Polimanac, ministar poljoprivrede u Vladi USK-a.

“U duhu međusobne povezanosti, te dosadašnje i buduće suradnje, Karlovačka županija će građanima Unsko-sanskog kantona i Grada Bihaća 11. maja 2018. godine pokloniti koncert grupe „Zabranjeno pušenje“ i on je zapravo najbolja potvrda naših dobrosusjedskih odnosa koje imamo decenijama”- kazao je Damir Jelić, župan Karlovačke županije.

Jedan od najpoznatijih rock sastava današnjice, grupa „Zabranjeno pušenje“ tako će 11. maja 2018. godine od 20:00 sat održati koncert na gradskoj otoci u Bihaću, a današnjem potpisivanju Sporazuma prisustvovao je i frontmen grupe Davor Sučić, najavivši dobru zabavu i provod na koncertu u Bihaću.

„Rado gostujemo u Bihaću i sretan sam što je i ovaj koncert neka vrsta zajedničke poruke stanovnika i iz Bihaća i iz Karlovca na zajedništvo, saradnju i međusobno povezivanje. Mi ćemo dati sve od sebe da se dobro zabavimo i da zabavimo sve posjetitelje iz USK-a“- dodao je Sučić.

Related posts