Golišave Ruskinje razljutile upravu hotela: Kvare nam imidž

Administracija luksuznog hotela Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah u Dubaiju požalila se na atraktivne Ruskinje koje im svojim izazovnim fotografijama na Instagramu narušavaju reputaciju ovog porodičnog hotela, piše Daily Mail.

Problem je nastao kada se grupa modela, glumica i TV voditeljica pojavila u hotelu na snimanju modnog editorijala za brend D'AngelAnn, ruske dizajnerice Anna Chibisove. Djevojke su istog dana počele masovno objavljivati seksi selfije, toples fotografije iz kade navodeći svoju lokaciju na društvenim mrežama.

Počele su stizati pritužbe gostiju, a onda je reagirala uprava hotela.

– Ovo je arapska zemlja. Stiglo nam je mnogo žalbi porordica koje kod nas odsjedaju s djecom. Ne želimo da se ime našeg hotela pojavljuje uz fotografije polugolih žena u erotskim pozama. Ako ih već objavljuju na društvenim mrežama, onda neka kao lokaciju navedu samo Dubai – rekao je glasnogovornik hotela.
Ipak nisu sve djevojke napravile lošu reklamu ovom porodičnom hotelu. Glumica Anna Kalashnikova (44) kaže da nije objavljivala razgolićene fotografije jer je svjesna da je riječ o stranoj zemlji i drugačijem mentalitetu.

– U Ujedinjenim Arapskim Emiratima zabranjeno je objavljivati takve fotografije – kaže Kalashnikova.

Related posts