Donna Ares treći put se bori protiv raka: “Fight 3” neće proći u tišini

Bosanskohercegovačka pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares na svom Instagram profilu objavila je kako se treći put bori protiv opake bolesti raka te kako “Fight 3”, kako ga je nazvala, ovaj put neće proći u tišini.

Donna je napisala kako za sve treba priprema, pa tako i za kemoterapiju. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi novi port koji joj je ugrađen za primanje kemoterapije.

“Danas je stari izvađen, novi postavljen pod kožu! Osjećam se kao da imam neki
čip, ali bolje i čip nego kemo kroz vene koje više i ne rade. U “Sobi za nikoga/ Fight 1” pomirila sam se sa životom u simbiozi s rakom. Znali smo da će biti uspona i padova, ali u situacijama kad se borite za produžetak života svaka šansa je vrijedna truda! Iako me bolest kratko zavara oporavkom, ponašam se kao najzdravija uz sve nedostatke i to je ono što me drži. Dugo sam razmišljala da li da objavim ili ne objavim bilo šta u vezi svoje bolesti. Ipak Fight broj 2 je prošao u tišini, ali treći neće. Iz razloga što ima previše uznemirujućeg sadržaja, a opet korisnog za ljude u istoj i sličnoj situaciji, a na prvom mjestu privatni sadržaj koji nikako ne očekujem na portalima i tuđim profilima”, napisala je Donna na Instagramu.

Ova hrabra pjevačica navodi kako je probala glasnu i tihu varijantu, zbog ličnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koj piše.

“Rak se ne tuče u tišini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu”, napisala je Donna na kraju.

/klix.ba

Related posts