Davor Dragičević najavio novu pravnu ofanzivu!

Davor Dragičević danas je Okružnom tužilaštvu u Banjaluci podnio četiri nove prijave, sutra će ih, najavio je , biti pet.

“Sljedeće sedmice opet idemo malo ofanzivnije pa ćemo svaki dan. Imamo prijava za narednih 20 godina samo po ovom osnovu. Onda ću ja početi Tužilaštvu donositi i svoje privatne tužbe preko svog advokatskog tima”

On želio govoriti o tome ko se nalazi u njemu ali je najavio da će tim biti i proširen jer se radi o ozbiljnoj situaciji.

On je rekao da se Tužilaštvo sigurno neće uskoro oglasiti.

“Šta će se oglašavati, kad svi sve znaju, a niko ne smije ništa da prizna. Sa kojim saopštenjem?Rekao sam prije dva mjeseca da na njihovu žalost Davida ne mogu oživiti, pa ga montirati. Šta će sada da naprave? Moraće javno izići, istupiti. Nalogodavci, saučesnici, jataci, koji su masakrirali dijete. Kakva god da je istina. Niko nije uhapšen. To je strašno šta se događa. Ruše RS iz sekunde u sekund. kako to više nije jasno. Svi su trebali biti na Tunjicama, ispitani, završen predmet. Od press konferencije 26.3 pa danje. Nevjerovatno šta se događa. Ovo nema nigdje. Za ubistvo davida Dragičevića se zainteresovao čitav svijet. Nevjerovatno.” rekao je Dragičević.

Na pitanje šta očekuje od izvještaja Anketnog odbora Dragičević je odgovorio kao očekuje da ustvrde da se desilo “teško ubistvo Davida Dragičevića”

buka.com

Related posts